top of page

Online

BOOKING

 

Hoe boek ik?

STAP 1:

INLOGGEN en je gegevens invullen (dit bespaart je het telkens opnieuw gegevens intikken). Schrijf je in met je emailadres en kies een paswoord.

 

STAP 2: 

Kijk je op de grijze tabbladen en maak je een keuze (als je met de gsm of tablet boekt, zie je geen tabbladen maar moet je op het pijltje naast 'Kortemark seizoen 22-23' klikken om de andere opties open te zetten) De donker opgelichte tabbladen tonen de betreffende lessen. Klik vervolgens op boeken overlees nog even en klik vervolgens door op reserveren in het donkere vakje. Hierna geef je je eigen gegevens in (eventueel verander je het aantal deelnemers als voor meerdere personen ingeschreven wordt) en klik je in het rechter vakje op boeken. 

STAP 3:

Check of je een bevestigingsmail ontvangen hebt. Indien iets niet zou lukken of een reeks volzet blijkt, stuur dan een berichtje via onze contactpagina hierboven. Dan kijken wij hoe we het kunnen oplossen.

Indien een activiteit niet langer beschikbaar is, neem dan via deze pagina contact op en wij laten dan weten of het nog mogelijk is om uw kind in te schrijven voor een lessenreeks of het sportkamp.

bottom of page