ACTIVITEITEN FIT & FUNDAYS

BUBBLE BALL

Een verjaardagsfeestje, familiefeest of vrijgezellenfeestje. Het kan allemaal met de bubbleballen. We hebben kindermaten en volwassenmaten. Afhankelijk van het doelpubliek organiseren we tornooivormen, estafettes, last man standingwedstrijden, enz.... Door de luchtballen rondom je te trekken kan je rollen, draaien, overkop gaan en botsen met anderen zonder gevolgen. Je zal gegarandeerd veel lachen en er zal nog veel nagepraat worden over deze hilarische activiteit.  Omdat het redelijk intensief is om met deze ballen te spelen voorzien we veel roulatie van de deelnemers.

Locatie

Een grasveld met de grootte van een basketbalveld of een sportzaal. 

 

Prijs

Kids

- 3 x 3 = 140 Euro (Excl. BTW)

- 4 x 4 = 170 Euro (Excl. BTW)

- 5 x 5 = 200 Euro (Excl. BTW)

Volwassen

- 3 x 3 = 170 Euro (Excl. BTW)

- 4 x 4 = 195 Euro (Excl. BTW)

- 5 x 5 = 240 Euro (Excl. BTW)

Aantal

- 3 x 3 =voor groepen van 6 tot 18 personen

- 4 x 4 voor groepen van 8 tot 24 personen

- 5 x 5 = voor groepen van 10 tot 30 personen

 

Duur: 1,5 uur.

 

Begeleiding en verplaatsingskosten binnen West-Vlaanderen zijn altijd inbegrepen in de prijs.

 
 

ARROW ATTACK

Deze activiteit kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Er worden een 8 tal (opblaasbare) schuttingen gecombineerd met plaatselijke elementen om een battlezone te maken.  Na een korte introductie met de boog en pijlen worden verschillende spelvormen; hit and run, precisieschieten, hit the king, hungergames en veldslagen gespeeld.  Er is voor iedere deelnemer een masker, boog en pijlen voorzien.  De minimumleeftijd voor deze activiteit is 11 jaar.

Locatie

Een grasveld met de grootte van een basketbalveld of een sportzaal. 

 

Prijs

Basispakket 230 Euro (Excl. BTW)

( 10 bogen, 40 pijlen, 8 schuttingen en begeleider)

Per extra persoon: 10 Euro (Excl. BTW)

 

Aantal

Max 16 deelnemers

 

Duur

1,5 uur.

 

LASERTAG

 We beginnen deze activiteit met een runnersshoot. Dit betekent dat je in een zo kort mogelijke tijd een vijftal doelen met je lasergun moet raken. Je tijd wordt opgenomen en je krijgt een ranking. Hierna combineren we verschillende actieve, tactische spelvormen. De groep wordt verdeeld in 2, 3 of 4 verschillende teams of we spelen de hungergames waar al vlug heel tijdelijke coalities gevormd worden om toch zo lang mogelijk in het spel te blijven. Deze spelvorm is het leukste in een zaal die we kunnen verduisteren maar het kan evengoed buiten.

Locatie

Kan bijna overal gespeeld worden zolang het droog is.

 

Prijs

Basispakket (voor 10 personen - obstakels + begeleiding inbegrepen)

110,- Euro

Per extra persoon: 

6,- Euro

Aantal

Max 22 deelnemers

 

Duur

1,5 uur.

 

ANDERE

Aangezien wij een heel gevarieerd team hebben, met elk hun eigen specialiteiten kunnen we een heel speciale activiteit tot bij jou brengen. Wil je voor je verjaardagsfeestje een turnjuf op bezoek met een airtrack of een dansjuf die jullie een dansje aanleert. Misschien wil je wel een trampo-workout bij je thuis organiseren? Wij kunnen het allemaal tot bij jou brengen! Fun verzekerd.  Neem voor prijzen contact op met ons en we maken een heel mooie prijs voor een onvergetelijke ervaring.

Bekijk ook de andere lessen in ons aanbod:

groepslessen togetherfit
sportteambuilding togetherfit
fit & fundays togetherfit
sportkampen togetherfit
GROEPSLESSEN
SPORTTEAMBUILDING
FIT & FUNDAYS
SPORTKAMPEN