top of page

ACTIVITEITEN FIT & FUNDAYS

BUBBLE BALL

Een verjaardagsfeestje, familiefeest of vrijgezellenfeestje. Het kan allemaal met de bubbleballen. We hebben kindermaten en volwassenmaten. Afhankelijk van het doelpubliek organiseren we tornooivormen, estafettes, last man standingwedstrijden, enz.... Door de luchtballen rondom je te trekken kan je rollen, draaien, overkop gaan en botsen met anderen zonder gevolgen. Je zal gegarandeerd veel lachen en er zal nog veel nagepraat worden over deze hilarische activiteit.  Omdat het redelijk intensief is om met deze ballen te spelen voorzien we veel roulatie van de deelnemers.

Locatie

Een grasveld met de grootte van een basketbalveld of een sportzaal. 

 

Prijs op aanvraag

Aantal

- 3 x 3 =voor groepen van 6 tot 18 personen

- 4 x 4 voor groepen van 8 tot 24 personen

- 5 x 5 = voor groepen van 10 tot 30 personen

 

Duur: 45 min.

 

Begeleiding en verplaatsingskosten binnen West-Vlaanderen zijn altijd inbegrepen in de prijs.

bubbleball
IMG_9248.JPEG
arrowattack

ARROW ATTACK

Deze activiteit kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Er worden een 8 tal (opblaasbare) schuttingen gecombineerd met plaatselijke elementen om een battlezone te maken.  Na een korte introductie met de boog en pijlen worden verschillende spelvormen; hit and run, precisieschieten, hit the king, hungergames en veldslagen gespeeld.  Er is voor iedere deelnemer een masker, boog en pijlen voorzien.  De minimumleeftijd voor deze activiteit is 11 jaar.

Locatie

Een grasveld met de grootte van een basketbalveld of een sportzaal. 

 

Prijs op aanvraag

Aantal

Max 22 deelnemers

 

Duur

1 uur.

IMG_3330.JPG
Gelbal contest

GELBAL CONTEST

Deze activiteit kan enkel buiten gespeeld worden. Er word een ruïnecomplex gezet waar muren en raamopeningen nagebootst worden met opblaasbare obstakels. Elke speler krijgt een geweer met gelballetjes (die biologisch afbreekbaar zijn) en je probeert het andere team uit te schakelen of hun energiecentrale uit te schakelen.  De minimumleeftijd voor deze activiteit is 7 jaar. Het spel is zeer vergelijkbaar met paintball maar met het verschil dat het niet pijnlijk is en geen verfresten achterlaat.

Locatie

Een grasveld met de grootte van een basketbalveld of een sportzaal. 

 

Prijs op aanvraag

Aantal

Max 18 deelnemers

 

Duur

1 uur.

afbeelding gelball1.png
lasertag

LASERTAG

 We beginnen deze activiteit met een runnersshoot. Dit betekent dat je in een zo kort mogelijke tijd een vijftal doelen met je lasergun moet raken. Je tijd wordt opgenomen en je krijgt een ranking. Hierna combineren we verschillende actieve, tactische spelvormen. De groep wordt verdeeld in 2, 3 of 4 verschillende teams of we spelen de hungergames waar al vlug heel tijdelijke coalities gevormd worden om toch zo lang mogelijk in het spel te blijven. Deze spelvorm is het leukste in een zaal die we kunnen verduisteren maar het kan evengoed buiten.

Locatie

Kan bijna overal gespeeld worden zolang het droog is.

 

Prijs op aanvraag

Aantal

Max 22 deelnemers

 

Duur

1 uur.

lasershooting.png
Klimtoren

KLIMTOREN

Graag eens een mega-springkasteel? Deze klimmuur is 8,5m hoog en er kan op geklommen en geboulderd worden door jong en oud. Hier is altijd iemand van de organisatie bij die instaat voor de veiligheid en het juiste gebruik van het materiaal.

Locatie

Enkel bij droog en windstil weer buiten en anders in een zaal met minimum 9 m hoogte.

Prijs op aanvraag

Aantal

Van 8 tot 24 deelnemers

IMG_3383.JPG
Bungeestier

BUNGEESTIER

Bij een typische rodeostier is er slechts 1 persoon actief. Bij onze stier is iedereen letterlijk betrokken. Op vier hoeken worden de spelers gezet die de stier met touwen bedienen. Het is aan de deelnemer om er zo lang mogelijk op te blijven. Fun gegarendeerd.

Locatie

diameter is 8 meter. Hoogte 3 m

 

Prijs op aanvraag

IMG_8680.JPEG
andere

ANDERE

Aangezien wij een heel gevarieerd team hebben, met elk hun eigen specialiteiten kunnen we een heel speciale activiteit tot bij jou brengen. Wil je voor je verjaardagsfeestje een turnjuf op bezoek met een airtrack of een dansjuf die jullie een dansje aanleert. Misschien wil je wel een gelball contest, lasershooting, arrow attack?  Wij kunnen het allemaal tot bij jou brengen! Fun verzekerd.  Neem voor prijzen contact op met ons en we maken een heel mooie prijs voor een onvergetelijke ervaring.

Bekijk ook de andere lessen in ons aanbod:

groepslessen togetherfit
sportteambuilding togetherfit
fit & fundays togetherfit
sportkampen togetherfit
GROEPSLESSEN
SPORTTEAMBUILDING
FIT & FUNDAYS
SPORTKAMPEN
TERUG NAAR HET OVERZICHT
bottom of page