SPORTKAMPEN

SPORTKAMPEN 2021

We hebben dit jaar onze sportkampen uitgebreid. We hebben ons best gedaan om het aanbod supergevarieerd te maken. Sommige kampen kunnen we meer kinderen toelaten dan andere. Hou er rekening mee dat kampen snel kunnen volzet zijn. 

Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om de kampen via de site vast te leggen. Ga naar online booking en klik op sportkampen 2021. 

Wil je toch het document printen? Klik hieronder en download de pdf. Deze kan je vervolgens opsturen.

.

Tekengebied 1@4x-100.jpg

De kampen voor kleuters gaan allemaal door in CC Hansam. We hebben hiervoor gekozen omdat we goede ervaringen hadden in 2020 met deze locatie. De kleuters hebben zo hun eigen habitat en het is dichtbij de sporthal van Kortemark als ouders andere kinderen moeten afzetten. Voor de kinderen van de lagere school gaan de activiteiten door in de sporthal van Kortemark. Enige uitzonderingen hiervoor zijn het Sing & dancekamp en Together on stage. Deze twee kampjes gaan door in CC De beuk omdat we hiervoor het podium nodig hebben.

Er is telkens opvang voorzien vanaf 8.00u 's morgens en tot 17.00u 's avonds. De activiteiten gaan telkens door van 9.00u-16.00u.

De kostprijs voor de 5-daagste kampen bedraagt altijd 115 Euro. Uitzonderingen op deze prijs zijn de volgende kampen:​

  • Zomerkriebels = 50 Euro

  • Mini-adventurekamp = 50 Euro

Togetherfitteam.jpg

INSCHRIJVEN SPORTKAMPEN TOGETHER FIT

Inschrijven kan door het document die je hierboven vindt, te mailen naar dimitri.vroman@telenet.be of door de gegevens via het contactformulier van de website door te sturen. De inschrijving is pas geldig na een bevestiging van de organisatie.

Bekijk ook de andere lessen in ons aanbod:

groepslessen togetherfit
sportteambuilding togetherfit
fit & fundays togetherfit
GROEPSLESSEN
SPORTTEAMBUILDING
FIT & FUNDAYS
SPORTKAMPEN