GROEPSLESSEN KIDS & TEENS

 

KLEUTERDANS

Kleuters van het 2e en 3e kleuter. Voor kleuters is dans een speelse manier om hun bewegingsmogelijkheden te leren kennen.  Alle bewegingen worden op een speelse en fantasievolle manier aangeboden.  Bij alle bewegingen staat de muziek centraal zodat beweging en dansplezier samengaan.  Bij kleuterdans wordt gewerkt aan de basistechnieken ondersteunend voor alle dansvormen.  De kinderen leren korte bewegingsfasen onthouden en herhalen.  Het samen dansen en de fun die dat teweegbrengt op de ritmes van gekende idolen kent een hoogtepunt op ons dansoptreden. 

Elke woensdag 14.30u -15.30u vanaf 12 januari 2022

Locatie: KORTEMARK

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 80 Euro

 

KINDER- EN JUNIORDANS

Ontspannende danslessen waarbij de kinderen samen dansjes aangeleerd krijgen op leuke kindermuziek. We werken aan de basistechnieken die ondersteunend zijn voor alle dansvormen. Deze lessen zijn voor kinderen van de lagere school. De kinderdans is voor kinderen van het eerste tot het derde leerjaar. Juniordans is voor kinderen van het 4e tem 6e leerjaar.

Opstart woensdag 12 januari 2022

KINDERDANS: Elke woensdag 15.30u -16.30u vanaf 12 januari

JUNIORDANS: Elke woensdag 16.30-17.30u vanaf 12 januari

Locatie: KORTEMARK

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 80 Euro

 

CLIPDANCE

Deze les is voor jongeren uit het secundair onderwijs. Dit is een dansles speciaal voor jongeren, die inspeelt op trends en videoclips.  Het is een onderdeel in de danswereld die steeds populairder wordt.  Het is een mix tussen jazz, funk en hiphop.

Elke vrijdag 18.00u -19.00u vanaf 14 januari 2022

Locatie: SPORTHAL KORTEMARK

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 80 Euro

 

ACROGYM

Samen met je vrienden acrobatische standen uitvoeren .

Acrogym is een mooie, dynamische spectaculaire sport voor jongens en meisjes (van de lagere school en de eerste graad van het secundair onderwijs). In deze gymnastiekdiscipline worden indrukwekkende piramides afgewisseld met dans en grondoefeningen. Aangezien er niet individueel gewerkt wordt, speelt wederzijds vertrouwen en een goede samenwerking tussen de partners een belangrijke rol. Kinderen die in het verleden reeds deelgenomen hebben kennen hun groepsindeling. Nieuwe kinderen gaan normaal naar level A tenzij hun leeftijd of niveau het toestaat om naar level B te gaan. Neem hiervoor contact op met de organisatie.

Opstart vrijdag 14 januari 2022

 vrijdag 17.00u-18.00u

Locatie: KORTEMARK GEMEENTESCHOOL

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 80 Euro

 

GYMMIX

Er start een lessenreeks op in Kortemark en in Lichtervelde

 

Start Kortemark  maandag 10 januari 2022.

Start Lichtervelde zaterdag 15 januari 2022

Deze lessenreeks is een aanbod voor jongens en meisjes waarin de plezierbeleving, motorische ontwikkeling en de gymnastische basisvorming centraal staan. Zit je vol energie en wil jij op een speelse leerrijke manier proeven van het recreatief turnen? Schrijf je dan zeker in voor onze lessenreeks. Je kan je uitleven op verschillende toestellen zoals de balk, lange mat, sprong, minitrampoline,.. Kinderen worden aanvankelijk ingedeeld in groepen volgens leeftijd maar hier kunnen in samenspraak met de ouders wissels gebeuren om het niveau in te delen.

GYMMIX Kortemark  LEVEL A (1e tem 3e lj): maandag 17.30u-18.30u

GYMMIX Kortemark LEVEL B (4e lj tem 2e sec): maandag 18.30u-19.30u 

Locatie: KORTEMARK

GYMMIX LICHTERVELDE LEVEL A (1e tem 3e lj): zaterdag 10.15u-11.15u

GYMMIX LICHTERVELDE LEVEL B (4e lj tem 2e sec) zaterdag 11.15u-12.15u

Locatie: SPORTZAAL 'TVLOT - MIDDENSCHOOL LICHTERVELDE

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 80 Euro

Mail ons uw gegevens

HEDENDAAGSE DANS

 

Leeftijd: 3e leerjaar tem 1e secundair

Modern is een dansstijl die is ontstaan vanuit klassiek ballet. Het verschil is dat bij modern je armen, benen en voeten niet altijd gestrekt hoeven te zijn. In hedendaagse dans kun je al je gevoelens, frustraties en emoties kwijt. Deze stijl combineert danselementen vanuit de jazz. Jazz is gebaseerd op populaire muziek zoals top40, rock en R&B. De basis komt ook hier weer voort vanuit klassiek alleen bij jazz combineer je de oefening/choreografie met strakkere bewegingen, zoals isolatie technieken van hoofd, schouder, elleboog, borstkas en bekken (heupen).

Elke woensdag 18.00u -19.00u vanaf 8 september 2021 in de sportzaal de Kouter in Kortemark.

 

Prijs: 80 Euro per semester = 15 lessen

KLEUTERGYMMIX

Tijdens de lessen kleutergymmix worden de kleuters begeleid om hun basisvaardigheden te verbeteren die best zo vroeg mogelijk aangesproken worden om turner(ster) te worden. Door gebruik te maken van de airtrack, wandrek en allerlei andere hulpmiddelen krijgen ze al een verbeterde lichaamsperceptie.

Leeftijd: 2e en 3e kleuter 

Elke zaterdag 9.15u -10.15u vanaf 15 januari 2022 in de sportzaal van 't Vlot in Lichtervelde.

 De eerste les is gratis en zonder verdere verplichtingen. Er moet wel online ingeschreven worden hiervoor (deze inschrijving is niet bindend en er wordt geen betaling verwacht als uw kind eerst wil proberen)

Prijs: 80 Euro per semester = 15 lessen

 
 

KINDERFITNESS

Tijdens de lessen kinderfitness kunnen kinderen met leeftijdsgenoten genieten van een super gevarieerd programma van de verschillende disciplines zoals circuittraining, cardio-workout, spelvormen, trampo, aquafitness, cardiodance, enz...

De funfactor is hier heel belangrijk en motiveert de kinderen om hun wekelijkse routine niet te doorbreken. Melissa is hier de vaste trainer. 

Leeftijd: van 8 tot 15 jaar 

Elke zaterdag 10.30u -11.30u vanaf 15 september 2022

Prijs: 80 Euro per semester = 15 lessen

 

ZWEMLESSEN

Voor kinderen vanaf 5 jaar

Zwemlessenreeksen voor kinderen en volwassenen. Vanaf het derde kleuter is uw kind klaar om te leren zwemmen.

In een groepje van een 8-tal kindjes krijgen ze zwemles van Dimitri Vroman. De kinderen leren schoolslag zwemmen met het hoofd boven water in een basisreeks van 12 lessen. Hierna kunnen ze ervoor kiezen om vervolmakingslessen te volgen of het vervolg in een zwemclub te doen.

Als leerkracht Lichamelijke opvoeding is Dimitri erg begaan met het het aanleren van de juiste techniek op een pedagogisch verantwoorde manier. Het is erg belangrijk dat een kind op een rustige manier en vol vertrouwen kan leren zwemmen. De zwemlessen gaan door in het zwembad van Lichtervelde waar een ideaal initiatiebad aanwezig is.

De kinderen krijgen tweemaal per week les gedurende 6 weken.

Wenst u meer informatie aarzel dan niet en neem contact op het nummer: 0479 34 80 33

of met behulp van ons contactformulier

Hou rekening met wachttijden tot mei 2022

 

KICKBOXERCISE 

Voor de jeugd vanaf 10 jaar en ook voor volwassenen. 

 

 Met behulp van trainingstechnieken uit het kickboksen brengen we de kinderen kracht, lenigheid, uithouding, coördinatie en behendigheid bij. Bokshandschoenen, stootkussens en stootzakken zijn de hulpmiddelen om zich op uit te leven. In tegenstelling tot een gewone les kickboksen zullen de kinderen geen onderlinge gevechten doen. Wel maken we gebruik van muziek als aangever van het ritme waarin bewegingen moeten uitgevoerd worden. 

Leeftijd: van 10 tot 66 jaar 

Elke woensdag 18.30u -19.30u vanaf 12 januari 2022

Prijs: 80 Euro per semester voor kinderen tot en met15 jaar = 15 lessen

Volwassenen maken gebruik van de 10-beurtenkaarten

 

WATERGEWENNING

Voor de kleuters van 1e tem 3e kleuter 

 

 Vooraleer het zinvol is om zwemles te volgen, is het belangrijk dat kinderen onbevreesd en ontspannen in het water plonzen. Wanneer dit niet het geval is, forceer je best niets én start je met een cursus watergewenning. Stap voor stap ontdekt je kind dat waterangst niet hoeft én dat je fijn kan spelen in het water. Met kleine stapjes wordt– samen met andere kinderen – de angst voor water overwonnen. Dit gebeurt op een speelse manier. Pas wanneer een kind zich volledig ontspannen voelt in het water, kan het leren zwemmen.

Leeftijd: van 3 tot 6 jaar 

Op dit moment zijn de reeksen volzet. Zodra een nieuwe reeks opstart, maken we dit kenbaar op de site en sociale media van Together Fit

Prijs: 30 Euro voor 5 lessen

Bekijk ook de andere lessen in ons aanbod:

groepslessen togetherfit
sportteambuilding togetherfit
fit & fundays togetherfit
sportkampen togetherfit
GROEPSLESSEN
SPORTTEAMBUILDING
FIT & FUNDAYS
SPORTKAMPEN