GROEPSLESSEN KIDS & TEENS

 

KLEUTERDANS

Kleuters van het 2e en 3e kleuter. Voor kleuters is dans een speelse manier om hun bewegingsmogelijkheden te leren kennen.  Alle bewegingen worden op een speelse en fantasievolle manier aangeboden.  Bij alle bewegingen staat de muziek centraal zodat beweging en dansplezier samengaan.  Bij kleuterdans wordt gewerkt aan de basistechnieken ondersteunend voor alle dansvormen.  De kinderen leren korte bewegingsfasen onthouden en herhalen.  Het samen dansen en de fun die dat teweegbrengt op de ritmes van gekende idolen kent een hoogtepunt op ons dansoptreden. 

Elke woensdag 14.30u -15.30u vanaf 2 september 2020

Locatie: KORTEMARK

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 80 Euro

 

KINDER- EN JUNIORDANS

Ontspannende danslessen waarbij de kinderen samen dansjes aangeleerd krijgen op leuke kindermuziek. We werken aan de basistechnieken die ondersteunend zijn voor alle dansvormen. Deze lessen zijn voor kinderen van de lagere school. De kinderdans is voor kinderen van het eerste tot het derde leerjaar. Juniordans is voor kinderen van het 4e tem 6e leerjaar.

Opstart woensdag 2 september 2020

KINDERDANS: Elke woensdag 15.30u -16.30u vanaf 4 september

JUNIORDANS: Elke woensdag 16.30-17.30u vanaf 4 september

Locatie: KORTEMARK

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 80 Euro

 

CLIPDANCE

Deze les is voor jongeren uit het secundair onderwijs. Dit is een dansles speciaal voor jongeren, die inspeelt op trends en videoclips.  Het is een onderdeel in de danswereld die steeds populairder wordt.  Het is een mix tussen jazz, funk en hiphop.

Elke vrijdag 18.00u -19.00u vanaf 4 september 2020

Locatie: SPORTHAL KORTEMARK

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 80 Euro

 

ACROGYM

Samen met je vrienden acrobatische standen uitvoeren .

Acrogym is een mooie, dynamische spectaculaire sport voor jongens en meisjes (van de lagere school en de eerste graad van het secundair onderwijs). In deze gymnastiekdiscipline worden indrukwekkende piramides afgewisseld met dans en grondoefeningen. Aangezien er niet individueel gewerkt wordt, speelt wederzijds vertrouwen en een goede samenwerking tussen de partners een belangrijke rol. Kinderen die in het verleden reeds deelgenomen hebben kennen hun groepsindeling. Nieuwe kinderen gaan normaal naar level A tenzij hun leeftijd of niveau het toestaat om naar level B te gaan. Neem hiervoor contact op met de organisatie.

Elke vrijdag 18.00u -19.00u vanaf 4 september 2020

Locatie: KORTEMARK GEMEENTESCHOOL

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 80 Euro

 

GYMMIX

Deze lessenreeks gaat door in Kortemark op maandag (16.45u en 17.45u en in Lichtervelde op zaterdag 9.30u en 10.30u)

 

Start maandag 31 augustus 2020.

Deze lessenreeks is een aanbod voor jongens en meisjes waarin de plezierbeleving, motorische ontwikkeling en de gymnastische basisvorming centraal staan. Zit je vol energie en wil jij op een speelse leerrijke manier proeven van het recreatief turnen? Schrijf je dan zeker in voor onze lessenreeks. Je kan je uitleven op verschillende toestellen zoals de balk, lange mat, sprong, minitrampoline,.. Kinderen worden aanvankelijk ingedeeld in groepen volgens leeftijd maar hier kunnen in samenspraak met de ouders wissels gebeuren om het niveau in te delen.

GYMMIX Kortemark  LEVEL A (1e tem 3e lj): Elke maandag 16.45u -17.45u 

GYMMIX Kortemark LEVEL B (4e lj tem 2e sec): Elke maandag 17.45u -18.45u 

Locatie: KORTEMARK

GYMMIX LICHTERVELDE LEVEL A (1e tem 3e lj): Elke zaterdag 9.30u -10.30u 

GYMMIX LICHTERVELDE LEVEL B (4e lj tem 2e sec) Elke zaterdag 10.30u -11.30u 

Locatie: SPORTZAAL 'TVLOT - MIDDENSCHOOL LICHTERVELDE

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 80 Euro

Inschrijven of een les proberen?

Mail ons uw gegevens.

KLEUTERGYMMIX

Tijdens de lessen kleutergymmix worden de kleuters begeleid om hun basisvaardigheden te verbeteren die best zo vroeg mogelijk aangesproken worden om turner(ster) te worden. Door gebruik te maken van de airtrack, wandrek en allerlei andere hulpmiddelen krijgen ze al een verbeterde lichaamsperceptie.

Leeftijd: 2e en 3e kleuter 

Elke woensdag 17.30u -18.30u vanaf 2 september 2020 in de gemeenteschool Kortemark

Woensdag 2 september is een probeerles. Deze les is gratis en zonder verdere verplichtingen. Er moet wel online ingeschreven worden hiervoor (deze inschrijving is niet bindend en er wordt geen betaling verwacht als uw kind eerst wil proberen)

Prijs: 80 Euro per semester = 15 lessen

 
 

KINDERFITNESS

Tijdens de lessen kinderfitness kunnen kinderen met leeftijdsgenoten genieten van een super gevarieerd programma van de verschillende disciplines zoals circuittraining, cardio-workout, spelvormen, trampo, aquafitness, cardiodance, enz...

De funfactor is hier heel belangrijk en motiveert de kinderen om hun wekelijkse routine niet te doorbreken. Melissa is hier de vaste trainer. 

Leeftijd: van 8 tot 15 jaar 

Elke zaterdag 10.00u -11.00u vanaf 5 september 2020

Prijs: 80 Euro per semester = 15 lessen

 

ZWEMLESSEN

Voor kinderen vanaf 5 jaar en volwassenen.

Zwemlessenreeksen voor kinderen en volwassenen. Vanaf het derde kleuter is uw kind klaar om te leren zwemmen.

 

In een groepje van een 8-tal kindjes krijgen ze zwemles van Dimitri Vroman. De kinderen leren schoolslag zwemmen met het hoofd boven water in een basisreeks van 12 lessen. Hierna kunnen ze ervoor kiezen om vervolmakingslessen te volgen of het vervolg in een zwemclub te doen.

Als leerkracht Lichamelijke opvoeding is Dimitri erg begaan met het het aanleren van de juiste techniek op een pedagogisch verantwoorde manier. Het is erg belangrijk dat een kind op een rustige manier en vol vertrouwen kan leren zwemmen. De zwemlessen gaan door in het zwembad van Lichtervelde waar een ideaal initiatiebad aanwezig is.

De kinderen krijgen tweemaal per week les gedurende 6 weken.

Ook voor volwassenen is er gelegenheid om hun techniek te vervolmaken of om te leren zwemmen. Hier geldt dan een individuele benadering en krijgen de mensen alleen les gedurende een half uur per week.

Wenst u meer informatie aarzel dan niet en neem contact op het nummer: 0479 34 80 33

of met behulp van ons contactformulier

 

KICKBOXERCISE 

Voor de jeugd vanaf 8 jaar en ook voor volwassenen. 

 

 Met behulp van trainingstechnieken uit het kickboksen brengen we de kinderen kracht, lenigheid, uithouding, coördinatie en behendigheid bij. Bokshandschoenen, stootkussens en stootzakken zijn de hulpmiddelen om zich op uit te leven. In tegenstelling tot een gewone les kickboksen zullen de kinderen geen onderlinge gevechten doen. Wel maken we gebruik van muziek als aangever van het ritme waarin bewegingen moeten uitgevoerd worden. 

Leeftijd: van 8 tot 66 jaar 

Elke maandag 18.45u -19.45u vanaf 31 augustus 2020

Op dit moment kan je niet meer via de online tool inschrijven, wil je toch nog inschrijven? Neem dan contact op met ons en dan kijken we wat we kunnen doen.

Prijs: 80 Euro per semester voor kinderen tot 14 jaar = 15 lessen

Volwassenen maken gebruik van de 10-beurtenkaarten

 

WATERGEWENNING

Voor de kleuters van 1e tem 3e kleuter 

 

 Vooraleer het zinvol is om zwemles te volgen, is het belangrijk dat kinderen onbevreesd en ontspannen in het water plonzen. Wanneer dit niet het geval is, forceer je best niets én start je met een cursus watergewenning. Stap voor stap ontdekt je kind dat waterangst niet hoeft én dat je fijn kan spelen in het water. Met kleine stapjes wordt– samen met andere kinderen – de angst voor water overwonnen. Dit gebeurt op een speelse manier. Pas wanneer een kind zich volledig ontspannen voelt in het water, kan het leren zwemmen.

Leeftijd: van 3 tot 6 jaar 

5 zaterdagen vanaf 5 september

Online inschrijven

Prijs: 30 Euro voor 5 lessen

Bekijk ook de andere lessen in ons aanbod:

sportteambuilding togetherfit
fit & fundays togetherfit
sportkampen togetherfit
GROEPSLESSEN
SPORTTEAMBUILDING
FIT & FUNDAYS
SPORTKAMPEN