GROEPSLESSEN KIDS & TEENS

 

KLEUTERDANS

Kleuters van het 2e en 3e kleuter. Voor kleuters is dans een speelse manier om hun bewegingsmogelijkheden te leren kennen.  Alle bewegingen worden op een speelse en fantasievolle manier aangeboden.  Bij alle bewegingen staat de muziek centraal zodat beweging en dansplezier samengaan.  Bij kleuterdans wordt gewerkt aan de basistechnieken ondersteunend voor alle dansvormen.  De kinderen leren korte bewegingsfasen onthouden en herhalen.  Het samen dansen en de fun die dat teweegbrengt op de ritmes van gekende idolen kent een hoogtepunt op ons dansoptreden. 

Elke woensdag 14.30u -15.30u vanaf 4 september 2019

Locatie: KORTEMARK

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 80 Euro

OPTREDEN  19 APRIL 2020

 

KINDER- EN JUNIORDANS

Ontspannende danslessen waarbij de kinderen samen dansjes aangeleerd krijgen op leuke kindermuziek. We werken aan de basistechnieken die ondersteunend zijn voor alle dansvormen. Deze lessen zijn voor kinderen van de lagere school. De kinderdans is voor kinderen van het eerste tot het derde leerjaar. Juniordans is voor kinderen van het 4e tem 6e leerjaar.

KINDERDANS: Elke woensdag 15.30u -16.30u vanaf 4 september

JUNIORDANS: Elke woensdag 16.30-17.30u vanaf 4 september

Locatie: KORTEMARK

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 80 Euro

OPTREDEN 19 APRIL 2020

 

CLIPDANCE

Deze les is voor jongeren uit het secundair onderwijs. Dit is een dansles speciaal voor jongeren, die inspeelt op trends en videoclips.  Het is een onderdeel in de danswereld die steeds populairder wordt.  Het is een mix tussen jazz, funk en hiphop.

Elke vrijdag 18.00u -19.00u vanaf 6 september

Locatie: SPORTHAL KORTEMARK

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 80 Euro

OPTREDEN  19 APRIL 2020

 

ACROGYM

Samen met je vrienden acrobatische standen uitvoeren .

Acrogym is een mooie, dynamische spectaculaire sport voor jongens en meisjes (van de lagere school en de eerste graad van het secundair onderwijs). In deze gymnastiekdiscipline worden indrukwekkende piramides afgewisseld met dans en grondoefeningen. Aangezien er niet individueel gewerkt wordt, speelt wederzijds vertrouwen en een goede samenwerking tussen de partners een belangrijke rol. Kinderen die in het verleden reeds deelgenomen hebben kennen hun groepsindeling. Nieuwe kinderen gaan normaal naar level A tenzij hun leeftijd of niveau het toestaat om naar level B te gaan. Neem hiervoor contact op met de organisatie.

Elke vrijdag 17.00u -18.00u (LEVEL A) vanaf 6 september 2019

Elke vrijdag 18.00u -19.00u (LEVEL B) vanaf 6 september 2019

Locatie: KORTEMARK

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 80 Euro

OPTREDEN  19 APRIL 2020

 

GYMMIX

Deze lessenreeks gaat door in Kortemark op woensdag (17.45u en 18.45u en in Lichtervelde om 15.00u en 16.00u)

Start woensdag 4 september.

Tijdens deze lessen krijg je een basis keurturnen zonder de druk van competitie. Kinderen die inschrijven voor een reeks in Kortemark of Lichtervelde en die extra les willen volgen kunnen ook op zaterdagvoormiddag naar de gym advanced in Lichtervelde gaan. Hier krijgen ze extra les (voornamelijk airtrack).

Deze lessenreeks is een aanbod voor jongens en meisjes waarin de plezierbeleving, motorische ontwikkeling en de gymnastische basisvorming centraal staan. Zit je vol energie en wil jij op een speelse leerrijke manier proeven van het recreatief turnen? Schrijf je dan zeker in voor onze lessenreeks. Je kan je uitleven op verschillende toestellen zoals de balk, lange mat, sprong, minitrampoline,.. Kinderen worden aanvankelijk ingedeeld in groepen volgens leeftijd maar hier kunnen in samenspraak met de ouders wissels gebeuren om het niveau in te delen.

KEURTURNEN RECREA LEVEL A (1e tem 3e lj): Elke woensdag 17.45u -18.45u 

KEURTURNEN RECREA LEVEL B (4e lj tem 2e sec): Elke woensdag 18.45u -19.45u 

Locatie: KORTEMARK

GYMMIX LICHTERVELDE LEVEL A (1e tem 3e lj): Elke woensdag 15.00u -16.00u 

GYMMIX LICHTERVELDE LEVEL B (4e lj tem 2e sec) Elke woensdag 16.00u -17.00u 

Locatie: SPORTZAAL 'TVLOT - MIDDENSCHOOL LICHTERVELDE

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 80 Euro

Kinderen die inschrijven voor zowel de basisreeks als de advanced reeks (advanced start een weekjes later op 14 september)  betalen 140 Euro voor beide reeksen.

Inschrijven of een les proberen?

Mail ons uw gegevens.

OPTREDEN ZONDAG 19 APRIL 2020

KLEUTERGYMMIX

Tijdens de lessen kleutergymmix worden de kleuters begeleid om hun basisvaardigheden te verbeteren die best zo vroeg mogelijk aangesproken worden om turner(ster) te worden. Door gebruik te maken van de airtrack, wandrek en allerlei andere hulpmiddelen krijgen ze al een verbeterde lichaamsperceptie.

Leeftijd: 2e en 3e kleuter 

Elke zaterdag 9.00u -10.00u vanaf 14 september 2019 in Lichtervelde

Zaterdag 14 september is een probeerles. Deze les is gratis en zonder verdere verplichtingen. Er moet wel online ingeschreven worden hiervoor (deze inschrijving is niet bindend en er wordt geen betaling verwacht als uw kind eerst wil proberen)

Prijs: 80 Euro per semester = 15 lessen

OPTREDEN 19 APRIL 2020

 
 

KINDERFITNESS

Tijdens de lessen kinderfitness kunnen kinderen met leeftijdsgenoten genieten van een super gevarieerd programma van de verschillende disciplines zoals circuittraining, cardio-workout, spelvormen, trampo, aquafitness, cardiodance, enz...

De funfactor is hier heel belangrijk en motiveert de kinderen om hun wekelijkse routine niet te doorbreken. Melissa is hier de vaste trainer. 

Leeftijd: van 8 tot 15 jaar 

Elke zaterdag 10.00u -11.00u vanaf 7 september 2019

Prijs: 80 Euro per semester = 15 lessen

OPTREDEN 19 APRIL 2020

 

ZWEMLESSEN

Voor kinderen vanaf 5 jaar en volwassenen.

Zwemlessenreeksen voor kinderen en volwassenen. Vanaf het derde kleuter is uw kind klaar om te leren zwemmen.

 

In een groepje van een 8-tal kindjes krijgen ze zwemles van Dimitri Vroman. De kinderen leren schoolslag zwemmen met het hoofd boven water in een basisreeks van 12 lessen. Hierna kunnen ze ervoor kiezen om vervolmakingslessen te volgen of het vervolg in een zwemclub te doen.

Als leerkracht Lichamelijke opvoeding is Dimitri erg begaan met het het aanleren van de juiste techniek op een pedagogisch verantwoorde manier. Het is erg belangrijk dat een kind op een rustige manier en vol vertrouwen kan leren zwemmen. De zwemlessen gaan door in het zwembad van Lichtervelde waar een ideaal initiatiebad aanwezig is.

De kinderen krijgen tweemaal per week les gedurende 6 weken.

Ook voor volwassenen is er gelegenheid om hun techniek te vervolmaken of om te leren zwemmen. Hier geldt dan een individuele benadering en krijgen de mensen alleen les gedurende een half uur per week.

Wenst u meer informatie aarzel dan niet en neem contact op het nummer: 0479 34 80 33

of met behulp van ons contactformulier

 

KICKBOXERCISE Xtra 

Voor de jeugd vanaf 8 jaar en ook voor volwassenen. Dit is een extra lessenreeks omdat de reeks op donderdag volzet is.

 

 Met behulp van trainingstechnieken uit het kickboksen brengen we de kinderen kracht, lenigheid, uithouding, coördinatie en behendigheid bij. Bokshandschoenen, stootkussens en stootzakken zijn de hulpmiddelen om zich op uit te leven. In tegenstelling tot een gewone les kickboksen zullen de kinderen geen onderlinge gevechten doen. Wel maken we gebruik van muziek als aangever van het ritme waarin bewegingen moeten uitgevoerd worden. 

Leeftijd: van 8 tot 66 jaar 

Elke maandag 18.45u -19.45u vanaf 9 september 2019

Online inschrijven

Prijs: 80 Euro per semester voor kinderen tot 14 jaar = 15 lessen

Volwassenen maken gebruik van de 10-beurtenkaarten

Bekijk ook de andere lessen in ons aanbod:

sportteambuilding togetherfit
fit & fundays togetherfit
sportkampen togetherfit
GROEPSLESSEN
SPORTTEAMBUILDING
FIT & FUNDAYS
SPORTKAMPEN