top of page

GROEPSLESSEN KIDS & TEENS

kleuterdans

KLEUTERDANS

Voor kleuters is dans een speelse manier om hun bewegingsmogelijkheden te leren kennen.  Alle bewegingen worden op een speelse en fantasievolle manier aangeboden.  Bij alle bewegingen staat de muziek centraal zodat beweging en dansplezier samengaan.  Bij kleuterdans wordt gewerkt aan de basistechnieken ondersteunend voor alle dansvormen.  De kinderen leren korte bewegingsfasen onthouden en herhalen.  Het samen dansen en de fun die dat teweegbrengt op de ritmes van gekende idolen kent een hoogtepunt op ons dansoptreden. 

Elke woensdag 16.00u -17.00u vanaf 6 september 2023 (2e en 3e kleuter)

Locatie: SPIEGELZAAL KORTEMARK

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 90 Euro

kinderenjuniordans

FUN- EN JUNIORCLIPDANCE

Ontspannende danslessen waarbij de kinderen samen dansjes aangeleerd krijgen op leuke kindermuziek. We werken aan de basistechnieken die ondersteunend zijn voor alle dansvormen. Deze lessen zijn voor kinderen van de lagere school. De kinderdans is voor kinderen van het eerste tot het derde leerjaar. Juniordans is voor kinderen van het 4e tem 6e leerjaar.

Opstart woensdag 6 september 2023

FUNDANCE: Elke woensdag 17.00u -18.00u vanaf 6 september in de spiegelzaal Kortemark

JUNIOR CLIPDANS: Elke woensdag 17.00-18.00u vanaf 6 september in de sporthal Kortemark met nieuwe spiegelwand

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 90 Euro

clipdance

CLIPDANCE

Deze les is voor jongeren uit het secundair onderwijs. Dit is een dansles speciaal voor jongeren, die inspeelt op trends en videoclips.  Het is een onderdeel in de danswereld die steeds populairder wordt.  Het is een mix tussen jazz, funk en hiphop.

Elke vrijdag 17.00u -18.00u vanaf 8 september 2023

Locatie: SPIEGELZAAL KORTEMARK

Prijs: 1e periode (= 15 lessen)= 90 Euro

keurturnen

GYMMIX

Er start een lessenreeks op in Kortemark en in Lichtervelde

 

Start Kortemark  maandag 4 september 2023.

Start Lichtervelde zaterdag 9 september 2023

Deze lessenreeks is een aanbod voor jongens en meisjes waarin de plezierbeleving, motorische ontwikkeling en de gymnastische basisvorming centraal staan. We werken modulair. Dit betekent dat we de lessenreeksen zullen indelen in modules van een 5-tal lessen. Zo zal er bijvoorbeeld een module nadruk liggen op de airtrack, een module nadruk op rekstok en een module nadruk op balk en evenwicht of toestellen.

Zit je vol energie en wil jij op een speelse leerrijke manier proeven van het recreatief turnen? Schrijf je dan zeker in voor onze lessenreeks. Je kan je uitleven op verschillende toestellen zoals de balk, lange mat, sprong, minitrampoline,.. Kinderen worden aanvankelijk ingedeeld in groepen volgens leeftijd maar hier kunnen in samenspraak met de ouders wissels gebeuren om het niveau in te delen.

GYMMIX Kortemark  LEVEL A (1e tem 3e lj): maandag 17.45u-18.45u

GYMMIX Kortemark LEVEL B (4e lj tem 2e sec): maandag 18.45u-19.45u 

Locatie: SPORTZAAL GEMEENTESCHOOL KORTEMARK

GYMMIX LICHTERVELDE (6 tem 14 jaar): zaterdag 10.30u-11.45u

Locatie: SPORTZAAL MS Lichtervelde - Statiestraat 34 LICHTERVELDE

(ingang via Vredestraat)

Mail ons uw gegevens

KLEUTERGYMMIX

Tijdens de lessen kleutergymmix worden de kleuters begeleid om hun basisvaardigheden te verbeteren die best zo vroeg mogelijk aangesproken worden om turner(ster) te worden. Door gebruik te maken van de airtrack, wandrek en allerlei andere hulpmiddelen krijgen ze al een verbeterde lichaamsperceptie.

Leeftijd: 2e en 3e kleuter 

Elke donderdag 17.00u -18.00u vanaf 7 september in de sportzaal van de gemeenteschool Kortemark.

 De eerste les is gratis en zonder verdere verplichtingen. Er moet wel online ingeschreven worden hiervoor (deze inschrijving is niet bindend en er wordt geen betaling verwacht als uw kind eerst wil proberen)

Prijs: 90 Euro per semester = 15 lessen

kleutergymmix
zwemlessen

ZWEMLESSEN

Voor kinderen vanaf 5 jaar

Zwemlessenreeksen voor kinderen en volwassenen. Vanaf het derde kleuter is uw kind klaar om te leren zwemmen.

In een groepje van een 8-tal kindjes krijgen ze zwemles van Dimitri Vroman. De kinderen leren schoolslag zwemmen met het hoofd boven water in een basisreeks van 12 lessen. Hierna kunnen ze ervoor kiezen om vervolmakingslessen te volgen of het vervolg in een zwemclub te doen.

Als leerkracht Lichamelijke opvoeding is Dimitri erg begaan met het het aanleren van de juiste techniek op een pedagogisch verantwoorde manier. Het is erg belangrijk dat een kind op een rustige manier en vol vertrouwen kan leren zwemmen. De zwemlessen gaan door in het zwembad van Lichtervelde waar een ideaal initiatiebad aanwezig is.

De kinderen krijgen tweemaal per week les gedurende 6 weken.

Wenst u meer informatie aarzel dan niet en neem contact op het nummer: 0479 34 80 33

of met behulp van ons contactformulier

Deze reeksen hebben de neiging vlug volzet te zijn, probeer tijdig uw aanvraag te doen.

Watergewenning

WATERGEWENNING

Voor de kleuters van 1e tem 3e kleuter 

 

 Vooraleer het zinvol is om zwemles te volgen, is het belangrijk dat kinderen onbevreesd en ontspannen in het water plonzen. Wanneer dit niet het geval is, forceer je best niets én start je met een cursus watergewenning. Stap voor stap ontdekt je kind dat waterangst niet hoeft én dat je fijn kan spelen in het water. Met kleine stapjes wordt– samen met andere kinderen – de angst voor water overwonnen. Dit gebeurt op een speelse manier. Pas wanneer een kind zich volledig ontspannen voelt in het water, kan het leren zwemmen.

Leeftijd: van 3 tot 6 jaar 

Prijs: 45 Euro voor 5 lessen

Bekijk ook de andere lessen in ons aanbod:

groepslessen togetherfit
sportteambuilding togetherfit
fit & fundays togetherfit
sportkampen togetherfit
GROEPSLESSEN
SPORTTEAMBUILDING
FIT & FUNDAYS
SPORTKAMPEN
bottom of page