top of page

OVER TOGETHER FIT

TEAM

ONS TEAM VAN LESGEVERS

We stellen graag ons team van gemotiveerde leerkrachten aan u voor:

myriame.jpg

Acrogym

Gymmix

Myriame

Boxercise

CATHY

Kleuterdans

ANNELIES
TEAMSPORTKAMP

ONS TEAM VOOR DE SPORTKAMPEN

Togetherfitteam.jpg
LOCATIES

LOCATIES TOGETHER FIT

Je vindt Together Fit op volgende locaties: Kortemark - Lichtervelde - Veurne 

Sportzaal gemeentechool de kreke

Torhoutstraat 38

Spiegelzaal Kortemark

Ichtegemstraat 2D

Sportzaal MS 't Vlot

Statiestraat 38

Sporthal Veurne

Noordstraat 165

PRIJZEN

PRIJZEN LESSEN TOGETHER FIT

Volwassenen

Met onze verschillende betalingsmogelijkheden zorgen we ervoor dat alle activiteiten zo democratisch mogelijk geprijsd kunnen worden. Wie opteert voor een beurtenkaart of abonnement kan aan alle deelnemende activiteiten deelnemen. 

Voor het seizoen 2024-2025 (september 2023 - juni 2024) gaat het over Total body HIIT,  Stepping BBB, Pilates, Kickboxercise en Aquagym!

Prijs 10-beurtenkaart = 85 Euro

Prijs abonnement volwassenen (Aan alle lessen deelname mogelijk)= 132 Euro voor de periode (8 april 2024 tot de zomervakantie 28 juni 2024)

Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen (enkel inhaallessen als een les weggevallen is)

Wil je toch een beurt afzonderlijk betalen dan kan dit voor 10 Euro per afzonderlijke les.

 

Kinderen

Per reeks betaal je voor een kind 90 Euro voor de eerste periode (september-december).

Voor de watergewenning komt de prijs op 45 Euro (5 lessen)

WEEKOVERZICHT

WEEKOVERZICHT LESSEN TOGETHER FIT

Hieronder zie je de regeling voor het seizoen 2024-2025.  Alles in zwart gaat door in Kortemark, Groen in Lichtervelde en rood in Veurne. Voor de activiteiten in Diksmuide en De Panne verwijzen we u graag door naar de lokale site van de sportdiensten.

De start van het nieuwe seizoen is dit jaar op maandag 2 september 2024!

MAANDAG

 

17.45 Gymmix A

Kortemark

18.45 Gymmix B

Kortemark

19.45

Total body HIIT

 

20.00 Spinning 

Veurne

 

DINSDAG

20.30

Stepping BBB

20.45

Aquagym

WOENDAG

13.00 

Recreatieve zwemclub

16.00

Kleuterdans (2e en 3e) 

16.00

Fundance groep B (3e en 4e lj)

17.00

Fundance A (1e -2e lj)

17.00

Junior clipdance (4e-6e lj)

20.00 Spinning Veurne

19.45

Pilates

DONDERDAG

 

17.30

Kleutergymnastiek

20.00

Kickboxercise 

Volw

VRIJDAG

17.00

Clipdance (+12j)

Sporthal

ZATERDAG

 

10.00

Gymmix A (1e - 3e leerjaar)

Lichtervelde

11.00

Gymmix B (4e leerjaar - 3e secundair

13.00

Watergewenning

Kleuters

13.00

Recreatieve zwemclub

HUISREGELS

HUISREGELS TOGETHER FIT

Together Fit heeft als doel de leden een gezonde en bewuste levensstijl aan te bieden in een plezierige omgeving. Om dit te bereiken zijn een aantal regels noodzakelijk. Bij het betreden van een sportzaal ga je akkoord met de huisregels van Together Fit.

 

Lessen Kinderen

 • Een lessenreeks moet steeds online gereserveerd worden.

 • De lessen starten en eindigen stipt. Wees daarom dus op tijd. De ouders of verantwoordelijken dienen hun kind na de lessen stipt op te halen. Er is geen opvang voorzien voor of na de lessen.

 • Als de trainer je iets meedeelt, kijk je hem/haar aan en luister je aandachtig.

 • Alle deelnemers helpen mee bij het klaarzetten en/of wegbergen van het materiaal.

 • Niemand verlaat de sportzaal zonder toelating van de trainer.

 • Trainingen worden niet gestoord.

 • Bij een ongelukje of wanneer je geblesseerd geraakt tijdens een les moet de aangifte van het ongeval binnen de 24 uur gebeuren. Beter een verzekeringspapier meenemen…. je weet maar nooit.

 • Eenmaal ingeschreven kan je in dat semester niet meer uitschrijven; dat wil zeggen

 • dat het lidgeld + verzekering niet, en zelfs niet voor een deel wordt teruggestort. 

 • Tijdens de lessen draag je een gemakkelijke short met T-shirt of een turnmaillot. Turnpantoffels mogen maar hoeven niet.

 • Ook verwachten alle trainers opgebonden haar van alle deelnemers in het bijzonder van de lessen gymnastiek en acrogym.

 • Juwelen en armbandjes worden voor de veiligheid van mededansers en tuners en trainers uitgedaan, Kinderen die nog nooit aan een les deelgenomen hebben krijgen altijd 1 gratis proefles. Vanaf de 2e les moet het inschrijvingsgeld betaald worden. Zoniet wordt de toegang tot de les ontzegd. Kinderen die vroeger de lessen reeds volgden moeten bij de eerste les van het semester onmiddellijk het nieuwe inschrijvingsgeld betalen en dit voor aanvang van de les. Zoniet kan hen de deelname aan de les ontzegd worden.

 • Together Fit is niet aansprakelijk voor jouw gezondheid. Bij deelname verklaar je jezelf fit en gezond tot het volgen van lessen en trainingen. Iedere deelnemer traint op eigen risico.

Lessen Volwassenen

 • Een les moet steeds online gereserveerd worden, anders kan de toegang ontzegd worden.

 • Together Fit is niet aansprakelijk voor jouw gezondheid. Bij deelname verklaar je jezelf fit en gezond tot het volgen van lessen en trainingen. Iedere deelnemer traint op eigen risico.

 • De aanwijzingen van personeel dienen strikt opgevolgd te worden.

 • Tijdens het sporten is het verplicht om schone en gemakkelijk zittende kleding te dragen.

 • Etenswaren zijn niet toegestaan in de sportzalen, waterflesjes wel.

 • Kauwgom is verboden in de sportzalen.

 • Gebruik van een mobiele telefoon om te bellen is niet toegestaan in de sportruimten.

 • Dieren zijn niet toegestaan in de sportzalen;

 • Toeschouwers zijn niet toegelaten in de les.

 • Bij aankoop van een beurtenkaart of abonnement ben je automatisch verzekerd tegen lichamelijke schade.

 • Indien je je beurtenkaart of lidkaart niet bij hebt in de les of verloren bent, en je wenst toch deel te nemen betaal je € 8,- voor een losse beurt.

 • Je beurtenkaart of lidkaart wordt enkel gedeeltelijk (aantal lessen of weken die nog niet opgebruikt zijn) indien aan één van de volgende voorwaarden voldaan werd: door zwangerschap, ziekte of ongeval met lichamelijke ongeschiktheid om te sporten. 

 • Deze redenen moeten door een doktersattest gestaafd worden.

 • Je beurtenkaart of lidkaart is strikt persoonlijk en kan niet worden doorverkocht of doorgegeven aan derden.

 • Je beurtenkaart vervalt telkens op het einde van het schooljaar (2019-2020 is hierop een uitzondering door de coronamaatregelen. Deze kaart kan ook in het seizoen 20-21 gebruikt worden.

 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor stoffelijke schade en/of diefstal.

 • Indien er te weinig deelnemers zijn in een groepsles kunnen wij deze groepsles in het seizoen annuleren gedurende een bepaalde periode of zelfs definitief.

 • Vanaf september 2020 moet je voor een les online geboekt hebben. Anders kan je deelname geweigerd worden als het maximum toelaatbare aantal deelnemers bereikt wordt.

 • Tijdens schoolvakantie gaan de lessen niet door, tenzij anders gecommuniceerd op de website ‘www.togetherfit.be’. Op feestdagen gaan de lessen niet door.

Privacy

Privacybeleid Together Fit VZW

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 15/08/2020.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Together Fit VZW. U dient zich ervan bewust te zijn dat Together Fit VZW niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Together Fit VZW respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde computer van Together Fit VZW.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Together Fit VZW of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Portretrecht

Tijdens activiteiten georganiseerd door Together fit vzw of activiteiten waaraan Together fit vzw meewerkt, kunnen foto's en/of videobeelden genomen worden waarop uw kinderen en/of uzelf mogelijk te zien zijn. Deelname aan activiteiten betekent dat u toestemming verleent aan Together fit vzw om de beelden in het kader van zijn werking op al zijn dragers zoals website, nieuwsbrieven en folders te publiceren. Deze foto's mogen op geen enkele manier door derden verder verspreid worden. Together fit vzw zal deze foto's ook niet bezorgen aan commerciële firma's die er vrij over kunnen beschikken voor hun publiciteit.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Together Fit VZW
Tuinwijk 42 - 8610 Kortemark - België
+32479348033 of +32472720081
dimitrivroman@Hotmail.com

SOLLICITEREN

SOLLICITEREN BIJ TOGETHER FIT

Voor onze vele lessen zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent om ons team te vervoegen. Lijkt dit iets voor jou, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met ons!

Bekijk de lessen in ons aanbod:

groepslessen togetherfit
sportteambuilding togetherfit
fit & fundays togetherfit
sportkampen togetherfit
GROEPSLESSEN
SPORTTEAMBUILDING
FIT & FUNDAYS
SPORTKAMPEN
bottom of page