TOGETHER FIT

Building better bodies and great teams

De flyer voor de Sportkampen 2021 staat online

De kampen kunnen ook op de site geboekt worden!!

Wij wensen iedereen een vreugdevol, gezond en sportief 2021 toe! We hopen dat het een jaar wordt waarin TOGETHER weer wat meer centraal staat. Normaal zou maandag de tweede periode voor onze jeugd (-13 jaar) starten. In Kortemark zijn de besmettingscijfers te hoog en de plaatselijke crisiscel besliste daarom de start uit te stellen tot 18 januari. In Lichtervelde zijn de cijfers beter en hier herstart de gymmix op zaterdag 9 januari. Vergeet niet om uw kind online in te schrijven op de website want alle lessen worden beperkt in aantallen.

Voorlopig kunnen we nog niet starten met lessen voor volwassenen en +13-jarigen. We kijken uit naar het verbeteren van de cijfers en starten op zodra het veilig kan en toegelaten wordt.

Blijf in beweging, eet gezond en slaap voldoende. Een goed werkend immuunsysteem is onmisbaar voor een gezond lichaam. 

ONS AANBOD

Bekijk ook de andere lessen in ons aanbod:

 

OVER TOGETHER FIT

Because Fitness Is Better Together

Wij organiseren zowel groepslessen voor kinderen als voor volwassenen. Een team van gemotiveerde leerkrachten staat klaar om te zorgen dat iedereen op een verantwoorde en plezierige manier in beweging is en blijft! Nieuw is dat we nu ook verjaardagsfeestjes en familiefeesten kunnen pimpen met onze fit & fundays.  Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een sportieve teambuilding.

 

Wake up and Workout.

CONTACT

Neem gerust contact met ons op via volgende gegevens of onderstaand formulier.

Adres:

Torhoutstraat 38

8610 Kortemark

Telefoon:

0032 472 72 00 81

Locaties:

Kortemark

​Lichtervelde

Veurne